Over Use IT

Bij Use IT zijn we gespecialiseerd in de advisering, implementatie en het beheer van IT-infrastructuren. Onze focus ligt op een plezierige en professionele klantrelatie, waarbij we uitblinken in meedenken, ondersteunen en ontzorgen.

 

Onze speerpunten:

  • We gaan voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding: zo goed mogelijke oplossingen tegen zo laag mogelijke kosten. We verzorgen IT voor ieder budget, met of zonder vast contract;
  • IT-problemen zijn er om op te lossen, dat doen we graag. Maar nog liever voorkomen we ze. Pro-actief beheer en snel schakelen vinden we daarom erg belangrijk;
  • Use IT staat voor maximale flexibiliteit. Of je ons nu tijdelijk, onmiddellijk, regelmatig of dagelijks nodig hebt, we zijn er graag voor je. Van calamiteiten tot continue support.

 

Bedrijfsgeschiedenis

Use IT is in 1998 opgericht onder de naam Use IT ICT Training & Services. In 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een solide leverancier van IT-oplossingen met een team van enthousiaste en goed opgeleide IT-specialisten. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft aan producten en diensten op het gebied van ICT en telefonie.

In 2023 is Use IT overgenomen door Fivespark, een Full Service Provider waar we al jaren intensief mee samenwerken. Voor onze klanten verandert er voorlopig niets: deze samenwerking maakt mogelijk dat we een breder portfolio aan diensten kunnen bieden en aanhaken op de Full Service aanpak van Fivespark.