IT-advies & auditing

Use IT heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de implementatie van complexe netwerkomgevingen en op het gebied van netwerkbeveiliging. Bent u benieuwd naar de status van uw IT-omgeving en vraagt u zich af of u op het gebied van beveiliging voldoende maatregelen heeft getroffen? Heeft u behoefte aan een audit op IT-gebied door een objectieve partij of frisse blik op IT-omgeving?

Wij treden graag op als uw partner en bekijken voor u op welke gebieden u efficiënter kunt werken, waar u kosten kunt besparen en uw beveiliging kunt optimaliseren .

Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan een calamiteitenplan bij eventuele storingen? Biedt uw ICT-omgeving nog wel de optimale performance, zijn er beveiligingslekken waar u rekening mee moet houden of heeft u behoefte aan een jaarlijkse checkup? U kunt door ons een QuickScan uit laten voeren waarmee wij met een frisse blik naar uw hardware, beveiliging (o.a. data security, anti-virus), en inrichting van uw omgeving (licentie– en applicatiebeheer) kijken. Wij kunnen in een kort tijdsbestek een deskundige, onafhankelijke audit uitvoeren.

 

  • Onafhankelijk advies op maat en voor elk budget, met of zonder vast contract;
  • Definitief IT-problematiek oplossen en voorkomen;
  • Strategische kijk op uw IT-omgeving;
  • IT-audit op gebied van beveiliging (data security, anti-virus);
  • Risicoanalyse en calamiteitenplan.