Vacatures

ICT Engineer

Wij zoeken een communicatief vaardige collega, die in staat is om zowel zelfstandig als in een team systeembeheer en automatiseringsprojecten voor onze klanten uit te voeren.
Je beschikt over minimaal 2 á 3 jaar ervaring met Microsoft Server (2003/SBS/2008), TCP/IP, DNS, DHCP, MS Terminal Server, Exchange Server. Kennis van administratieve software is een Pre (Accountview en Exact).

 

Verder vragen wij een HBO werk- en denkniveau, uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels en een intrinsiek enthousiasme om zich in te zetten voor techniek en klanttevredenheid.
Neem voor meer informatie contact op of Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ons direct jouw CV.

 

IT Stagiair

Regelmatig voeren binnen de Use IT Organisatie studenten een stage opdracht uit.
Ben je op zoek naar een stage opdracht op MBO (minimaal niveau 4) of Hbo-Niveau, dan bieden wij een leuke uitdaging voor o.a. de afstudeerder. Het bouwen en implementeren van een klantvolgsysteem, het opzetten van een hardware database, web ontwikkeling, projecten inzake koppelingen tussen administratieve systemen, hostingprojecten en ICT-beheer zijn voorbeelden van stage projecten binnen ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een dergelijke, leuke opdracht? Neem dan voor meer informatie contact met ons op of Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ons direct jouw motivatie met CV.