Serverbeheer

Servers vormen een onmisbare schakel in de ict-infrastructuur. Het is dan ook van het grootste belang dat het serverbeheer door ervaren en gekwalificeerd personeel wordt uitgevoerd. Het serverbeheer heeft betrekking op zowel de hardware als op het Operating System (Windows, Linux/Unix) dat op de server draait. Use IT heeft in de loop van de jaren een grote expertise opgebouwd als het om serverbeheer gaat.
Use IT draagt zorg voor een stabiele performance van uw servers. Door continue te monitoren op gebruik en prestatie worden problemen over het algemeen vroegtijdig voorkomen.


Wat doet Use IT voor u?

Als u kiest voor serverbeheer door Use IT kiest u voor efficiƫntie. Use IT verzorgt de installatie en inrichting van uw server. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van A-merk systemen zoals bijvoorbeeld HP en Dell; u bent altijd gegarandeerd van een professioneel onderhoudscontract. Uw systeem wordt beschermd tegen virussen en indien gewenst kunnen wij met onze online-backup dienst frequent een backup van uw data maken.

 

Werkplekbeheer

Wij hechten grote waarde aan regulier beheer. Onze ervaring leert dat wij veel problemen voor kunnen zijn of in de kiem kunnen smoren. Door ons 24x7 monitoringing systeem zijn wij in staat op afstand problemen te detecteren, indien het probleem dan niet van afstand is op te lossen maken we een afspraak en komen langs.