Online backup, veilige backup via het Internet

Website

U wilt de mogelijkheid om op een veilige manier via Internet een backup te maken van uw belangrijke data? De remote backupdienst van Use IT biedt u die mogelijkheid.
Use IT Online Backup voert iedere dag de opgegeven backup taken volledig automatisch uit. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een backup niet uitgevoerd is wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Voordelig & veilig

Online backup van Use IT is een voordelige backup oplossing omdat u bespaard op de kosten van tapestreamers en tapes, het maken van de backup en het vervoeren van de tapes. Uw belangrijke data wordt versleuteld via het Internet verstuurd en remote opgeslagen in ons datacenter. Door middel van de backup software en de webinterface heeft alleen u toegang tot uw data. Zonder uw wachtwoord is het onmogelijk om deze data terug te halen, ook Use IT heeft dus geen toegang tot uw data.

Probeer Online Backup één maand gratis

U kunt Use IT online backup gratis één maand proberen, met deze trial versie beschikt u over alle mogelijkheden maar bent u gelimiteerd tot een maximale opslagcapaciteit van 500 MB. Ga naar de website bedrijfsbackup.nl en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw data veilig te stellen.

 

Online backup