Netwerksecurity

Use IT werkt met een team van consultants die allen hun technologische kennis vanuit informatiebeveiliging perspectief bekijken. Onze consultants voldoen qua kennis allemaal aan de hoge eisen die de markt van ons vragen. Iedere consultant zal als basis dan ook volledig getraind zijn op besturingssysteem en alle applicaties die benodigd zijn om ons diensten pakket compleet te maken.

 

Belangrijk onderdeel van uw informatiebeveiliging is de bestrijding van virussen. Eén virus op uw netwerk kan de gehele bedrijfsvoering ontregelen, met alle gevolgen van dien. Het is van belang dat er een afweging wordt gemaakt welke onderdelen binnen de infrastructuur worden beveiligd. Use IT kan u adviseren in het juiste antivirus beleid waarbij juist die maatregelen worden getroffen waarmee bedreigingen in de kiem worden gesmoord.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voeren wij een aantal producten en diensten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn wij onder meer partner van de volgende leveranciers: