Hosted Exchange

Zelfs binnen een kleine organisatie is het erg veel werk om een eigen e-mail server te onderhouden. Systeemonderhoud, anti-spam en anti-virus, beveiliging: voor de meeste bedrijven is het gewoonweg niet efficiënt om een eigen server aan te schaffen en te onderhouden.

 

Hosted Exchange bij Use IT biedt in principe dezelfde mogelijkheden als uw eigen server. Met één groot verschil: wij verzorgen de mankracht en kennis om het systeem te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, beveiliging, backups, virusscanners en het up-to-date houden van de software.

 

Onze Hosted Exchange oplossing biedt u technische en communicatiemogelijkheden die normaal gesproken voorbehouden zijn aan grote organisaties - zonder dure investeringen in kennis en hard- en software.


Hosted Exchange is een zakelijke oplossing waarmee u e-mail, (gedeelde) agenda en (gedeelde) contactpersonen altijd beschikbaar zijn. Ook hebt u altijd toegang tot gedeelde documenten via Outlook. U kunt, als u een internetverbinding heeft, gebruik maken van Microsoft’s Outlook pakket. Hosted Exchange is ontwikkeld voor MKB. Het is een webservice die op een simpele manier zorgt dat alle medewerkers efficiënter met hun e-mail, agenda’s en adressenlijsten en documenten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden.

 

Als u gebruik wilt maken van Hosted Exchange heeft u geen hard- of software uitbreidingen nodig voor uw huidige netwerk. Het enige wat u nodig heeft is een apparaat met een internetverbinding. U kiest voor Hosted Exchange van Use IT. U betaalt per medewerker. U kunt dus veel beter uw kosten in de gaten houden en deze zijn veel beter voorspelbaar. Omdat u zelf geen server hoeft aan te schaffen of andere netwerkveranderingen hoeft door te voeren blijven de kosten laag.

 

De voordelen van Hosted Exchange:

 • E-mail, agenda, contactpersonen en gedeelde documenten zijn altijd en overal beschikbaar als u een internetverbinding heeft.
  Gebruikers kunnen in elkaars agenda kijken, agenda’s naast elkaar leggen en direct een vergadering plannen.
 • Outlook-bestanden met waardevolle gegevens staan niet meer op pc’s of notebooks maar worden centraal opgeslagen op een server. Als u uw mobiele apparaat verliest of stuk gaat heeft u altijd uw belangrijke informatie nog.
 • De server is beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang en virussen. Zo bent u er zeker van dat uw bestanden en data veilig zijn opgeborgen.
 • Er is geen netwerkuitbreiding nodig, zowel niet op hardware, als op software gebied.
 • Hosted Exchange werkt gewoon met Outlook. Er zijn dus geen extra trainingen nodig om werknemers kennis te laten maken met Hosted Exchange.
 • Hosted Exchange is helemaal verweven in de bestaande Windows- en Office omgevingen.
 • Er kan gebruik worden gemaakt van Outlook Web Access. Op deze manier heeft u alleen een internetbrowser nodig.
 • Alle e-mailadressen blijven intact. De agenda’s van van uw medewerkers en adressen van hun contactpersonen kunnen eenvoudig in Hosted Exchange worden overgenomen. Het enige verschil is dat deze gegevens nu niet meer op hun werkstation staan maar op een centrale en goed beveiligde server.
 • De combinatie van Exchange en Outlook bied meer mogelijkheden dan de gewone webmail.
 • De productiviteit gaat omhoog omdat er efficiënter gewerkt wordt.